Arany-fehér fényoszlop behívása és rögzítése


Kérlek, helyezkedj el kényelmesen, egyenes gerinccel, s talpaidat helyezd a padló­ra. Lélegezz mélyeket és engedd, hogy lélegzésed ritmusa megnyugvást hozzon neked, ahogy egyre lágyabban és szeretetteljesebben táplálja testedet.
Most kérj le magad elé, az atyai Teljesség fényéből egy gyönyörű szép arany Fényoszlopot, és lásd, ahogy leárad. Érezd és tudd ez a Fény, védelmező és biztonságos. Lépj bele, és érezd, hogyan öleli kö­rül egész testedet. A Fényesség eltölti lényedet, ke­resztülárad rajtad, s érzed leírhatatlan szépséget és hatalmas védelmező erejét. Tudatára ébredsz annak, és látod, hogy ez a gyönyörű Fényoszlop mélyen alád ereszke­dik, leszáll a Föld mélyébe és összefonódik a Föld szívével, körbeöleli azt. Kövesd végig útját azzal a megnyugtató érzéssel, hogy a Teljességből árad óvón Földanya szívéig.
Most pedig engedd meg magadnak, hogy lágyan leszállj a Fényoszlop mentén - s gyengéden ereszkedj alá a központi szívig. Elkötelezettséged erejével és hatalmával rögzítsd Fényoszlopodat a Föld szíve körül az energetikai Fényháló térben (a Föld Szívét is, ahogyan a Krisztus-háló magát a Földet, körbeöleli egy Fényszeretet-energiaháló, mi a Föld Szívének erejével, fényrezonanciájával vibrál) elszakíthatatlan arany fényszálakkal. Elhatározásod erős és tisztán ragyog. Elkötelezettségedre gyengéd, szeretetteljes válasz ér­kezik hozzád a Földtől és gyönyörű aranyzöld fényt érzel magad felé áradni a Föld szívéből.
Ez a csodálatos aranyzöld energia egyenesen Fény­oszlopod alsó részébe áramlik és felemel téged, lágyan suhanva, gyöngéden felfelé e csodálatos és szeretettől ragyogó energia ölében, visszaérkezel testedbe és érzed, hogy az aranyzöld ragyogás rendkívül szelíden, ugyanak­kor rendkívül erőteljesen árad rajtad keresztül. Most pedig felnézel, s látod, hogy fényoszlopod hívogat téged föl és egyre följebb, a mennyek fölé. Engedd, hogy egy lágy és szeretetteljes erő a koronacsak­rádon keresztül a légbe emeljen. Lágyan lebegsz felfelé a tündöklő Fényoszlopban, körülnézel, s látod milyen erős, ragyogó és makulátlan az arany oszlo­pod. Lyukak, nyílások nem tarkítják, s szíved mélyén ott nyugszik annak tudása, hogy beleegyezésed nél­kül senki és semmi sem hatolhat fényességébe, mivel az Istenihez fűződő kötelékedet képviseli. Biztonságban és szeretetben vagy.
Egyre gyorsabban emelkedsz felfelé, egyre feljebb a magasságokba, s ragyogó fehér Fényt pillantasz meg az oszlop tetején; fényessége oly tün­döklő és tiszta, hogy mélyen megérinti szívedet, s az öröm szárnyain repülsz felé. E fehér Fény, hatalmas vonzerőt gyakorol rád, s hívogatón int feléd. Egyre feljebb ha­tolsz, egyenesen a tündöklő Fényességbe. A Forrás Fényének lágy ölében ringatózol. Hatalmasnak érzed magad. Lényed kiter­jed. Lélegezz jó mélyeket, szívd magadba a Forrás ra­gyogó fehér fényességét, s érezd, amint a fehér fény szeretettől ragyogó energiáival csordultig töltekezel. Elkötelezettséged erejével a Forrással és a Fény szolgálatával szem­ben, rögzítsd e Fényoszlopot a Forrás szívéhez ott ahol a legjobban tündököl, olyan erős és kikezdhetetlen arany kötelékkel, mely sohasem szűnik meg létezni számodra.
Amikor rögzítetted, érezd újra a szeretet és a biztonság erejét, és kezdj el lágyan siklani lefe­lé, indulj meg lefelé lebegve, ringatózva a Fényoszlop ölelésében. Nézz körül, és lásd a csodálatos Fény­oszlopot körülötted. Lásd, hogy erős, ragyogó és áttetsző, s szí­ved megtelik e Fényesség szárnyaló örömével és ha­talmas erejével. Lenézel, és megpillantod testedet a Fényoszlop alján. Látod, hogy koronacsakrád kinyílt, mint egy óriási virág, érzed erejét, a te erődet, mit a Forrás örök Fénye táplál szeretettel. Most érzed, ahogy lassan fejtetőd nyí­lásán keresztül lágyan besiklasz, és újra kényelmesen elhelyezkedsz a testedben. Tudod és érzed, hogy a magaddal hozott tündöklő Fény megtölti a testedet, s érzed egyre jobban és biztosabban, hogy az a Fénnyel eltelve kiterjed, és élettől ragyog. Érzed magadban az erőt és a Fényt. Érzed a biztonságot és a szeretetet itt és most. Érzed, hogy szeretve vagy és szeretsz. Szeretetedet szétárasztod magadban, és a Forrás erejével küldöd tovább, hogy összekapcsoljon téged az örök Fényességgel, mely táplál és éltet téged… 
Ha érzed Fényed tündöklő erejét, tudatosítsd magadban újra a védelmező Fényoszlopot, lásd magad körül arany Fényét, érezd erejét és tudd, mindig ott van, mikor magad köré hívod és elképzeled…
Most köszönd meg a Forrásnak és Földanyának az óvó gondoskodást és erőt, majd lassan térj vissza a saját tempódban.
Lélegzeted figyelésével helyezkedj vissza, és mozgasd meg a tagjaidat, mielőtt kinyitod a szemed