3 Fényoszlop meditáció

Helyezkedj el kényelmesen és engedd, hogy lélegzésed ritmusa nyugodttá és békéssé váljon… Merülj bele ebbe a békés nyugalomba és indulj el szíved felé… Addig merülj el magadban míg szív-szintedig érsz. Itt határtalan szeretet és béke fogad. Szíved szeretetével öleld körbe magad és érezd határtalanságod… Most szíved szeretetén át kapcsolódj össze az isteni Fény rezgéseivel. Csak annyit kell tenned, hogy szeretetedet Mennyei Atyádhoz küldöd. Ha érzed a csodálatos Fényösszeköttetést magadban, mondd:

-    Drága Istenanya, Krisztus Uram, Mennyei Atyám! Kérlek most benneteket, hogy a Szentlélek sugarát küldjétek ide most le. Öleljen körbe, járjon át teljesen és vezessen arra az útra, amire most mennem kell.

Érezd, hogy egy csodálatos, nagyon lágy, és mégis erőteljes energia árasztja el ezt a teret, ahol most vagy… Átöleli most teljes lényedet… Szellemi szintről sugározza a szeretetet a lelki térbe, s onnan fizikai tested is átöleli. Szeretet van itt s te érzed… Most egyre könnyebbnek és könnyebbnek érzed magad… Emelkedj feljebb, lelki tereidbe… Egy csodálatos fényességbe. Egy picit pihenj meg itt, hogy át vedd ezeket a csodálatos energiákat…
Körülötted fénylő tér, fehéres, rózsaszínes, sárgás. Gyönyörűen kavarog körülötted és lágyan ringat… Lelked boldog és otthon érzi magát. Meríts erőt ebből a térből…

Ahogy átjár ez a Fény, följebb emelkedsz. Érzed, még csodálatosabb, még könnyebb energiák vesznek körül… Szellemi teredbe emelkedsz most fel. Csak hagyd, hogy a Szentlélek ereje vezessen. Átölel és biztonságban tart téged. Isten Teljessége van benne. Most eggyé olvadsz szellemi tereddel… Szívd magadba ezt a csodálatos, fénylő, lágy energiát körülötted. Lilás, kékes, kristálytiszta…
Előtted egy Fényút áll. Lásd, előre vezet. Fénylő csillagokból rakták, csak most, neked. Lépj rá. Minden lépésnél csendül talpad alatt és a csillagok énekelnek neked, hallgasd… Ahogy mész az úton lassan körülötted a Mindenség mély és csendes. Megnyugtató az ereje. Érzed most itt a helyed. És ahogy haladsz látod, megnyilvánul előtted három csodálatos fényoszlop… Egymás mögött állnak.
Az első csodálatosan kék. Szűzanya megigazító, csodálatos feltöltő, lágy, befogadó ereje.
A második egy kristálytiszta gyémánt szeretet minőségű, Krisztusi erő.
S a harmadik, kicsit távolabb egy csodálatos, áldással teli arany fény. Atya teljessége.
Lépj oda az első elé és tisztelettel és szeretettel Szűzanya fényét köszöntve kérj engedélyt a belépésre. Hajtsd meg fejed, s kérd Szűzanyát, nyissa meg előtted ezt a teret, hogy beléphess ebbe a csodálatos fénybe, hogy átjárjon, megtisztítson, és feltöltsön téged.
Ha kell mondd ki: 
-         Szeretem magam s megbocsátok mindent magamnak mit magam vagy más ellen vétettem. Kérem a Mennyei Atyát, Krisztust és Szűzanyát bocsássanak meg nekem…

Nézd, ahogy kinyílik ez a fény, s te beléphetsz. Érezd meg az energiát, ami körül ölel téged Szűzanya palástjából az Ő szent, kék igaz fénye… Védelmező, igazító, alázattal teljes és elfogadó. Nézd, ahogy átjár teljesen… Minden energia teredet átrezgi ez a fény, hogy elfogadd mindazt, amit a Mennyei Atya néked szán, mert az a legjobb neked. Engedd át magadon ezt a fényt, engedd, hogy belépjen energia tereidbe felül… Nyisd meg magad legfelső dimenzió-csakráidon át , szellemi teredből jön ez a csodálatos fény. Engedd át magadon, szívd be, s engedd, hogy alattad szétterülve újra feljöjjön, s mint egy fénybuborék keringesd magad körül ezt a fényt… Engedd be felül magadba, hogy átjárjon, s magad alatt spirituális-csakráidon engedd ki, s mint egy fény burok szétterül s újra fejed felett belép. Rezgesd át vele energia tereidet… Érezd milyen erőteljes és mégis lágy ez a fény. Keringesd, szent isteni akaratoddal… Csak gondolj rá s kering magától, és Istenanya szent szeretetét és áldását adja néked…

Ez a fényoszlop most felfelé eltűnik, de energiája ott marad benned s erőterednél most egy gyönyörű, kristálytiszta fényoszlop áll. Ez egy kristályszív szeretet minőségű fény, mely Krisztus Urunk szívéből árad most ide eléd… Lépj be s kérj engedélyt a belépésre. Kérd Uradat, megváltódat, nyissa meg ezt előtted.
Ajánld fel magad:
-          Uram, tiéd vagyok. Kérlek, fogadj el engem. Mindenem odaadom, mert veled vagyok teljes.

Nézd, ahogy szétnyílik a fény és befogad téged. Egy csodálatos kristálytiszta, rózsaszínes fény az, ami átölel. A kristályszív minőség. Érezd az energiáját, ahogy bizserget mindenhol… Teredet átfogja s rajtad áthatol… S most ezt a fényt szívd be elől szívedben, engedd ki hátul, s talpad alatt fordítsd meg… s újra elöl szívd be szívedben, hátul fújd ki fejed fölé, s hagyd hogy elöl újra vissza kanyarodjon, s nyolcas alakban így téged átjárjon… Fejed felöl, elölről belép szívedbe. Hátul kilép, s a lábaid alatt megfordulva újra felfelé haladva szíveden át belép, s hátul fejed felé újra előre kanyarodik. Egy csodálatos kristályfény nyolcast ír le körülötted, s kering ez a kristály minőség. Most átminősíti szívedet. Jézus szíve, fénye hatol át most rajtad, átrezgi minden energia tered, érezd magadban… Kering ez a fény, szívedet élteti, átrezegtet teljesen… Köszönd meg neki.

S most ez a fény is fölfelé szépen emelkedik, s itt hagy most téged, de ereje benned, s körülötted érzed... Előtted a harmadik fényoszlop, Atyád arany fénye. Lépj elé s hajtsd meg fejed. Kérd, hogy beléphess. 
Atyádhoz így szólj:
-          Atyám, szeretlek Téged, kérlek bocsáss meg nekem bármit is tettem és segíts, hogy én is megbocsáthassak a Te szeretetedben.

Nézd, hogy szétnyílik előtted az oszlop, arany fénye hívogat… Belépsz és átragyog. Csodálatos kegyelem és áldás van rajtad. Beborít, védelmez, szentséggel átitat… Érezd, ahogy felülről spirális alakban elindul, s körbejár téged fejedtől, válladon át törzsed körül s lábaidon… S ahogy elérte lábad alatt az energia teret vissza indul és fölfelé is a fény spirál körbeölel téged. Áramlik körülötted az Atyai erő… Fényben és szeretetben vagy. Áldás, ami most előjön ebből a dupla fény-spirálból. Az áldás fénye rád vetül s összes energia-teredet átjárja. Szívd be magadba és hagyd, hogy ez a fény mely körülötted táncol átalakítsa most energiáidat és behangolja azt az Atyai rezgésre...
Lassan ez az oszlop is felemelkedik… de érzed mindhárom erő benned van, átfog, belülről hevít. Most a fényút, min mész tovább elkanyarodik egy lelki térbe, hol megtisztulhatsz az Atya engedélyével.
Kövesd az utat…
Maradj a fényúton, haladj előre. .. Láthatod, ahogy előre mész. Egyre magasabbra, és most már egy lépcsőn mész fel. Tiszta hófehér lépcsőn. Lépkedj utadon… Valamikor Istenember voltál. Egy voltál Istennel. Ő kiszakított magából, hogy általad megtapasztalja mindazt, amit te magad teszel. Tudod, érzed, arra törekszel, hogy újra Istenember lehess. Most megkaptál hozzá minden lehetőséget, ahogy benne voltál ebben a három fény-oszlopban. És ebben a három oszlopban kaptál külön-külön egy különleges ajándékot, az elsőt Szűzanyától.  
Most érezz meg magadon egy gyönyörű szép világoskék palástot. Ez a palást különleges, megvéd és oltalmaz téged. Megérzed magadban az Anyai tisztaságot, az Anyai szeretetet. Érezd meg benned, önmagadban a nőt, teljesen mindegy hogy férfi vagy, vagy nő. Érezd meg az Anyai tisztaságot, az őszinte, tiszta szeretetet. Csak úgy tudod fölvenni ezt a palástot ha tisztán, őszintén átérzed ennek az üzenetét. Rajtad van a palást. Kék, égkék színben tündökölsz. Fényes vagy, tiszta és csillogsz…
Még nem vagy teljesen kész, hogy Istenember légy. A második oszlopba Jézus Krisztus fehér, egy hófehér palástot adott rád. Most elértél egy fokra, hogy férfiúi minőségben megélheted mindazt, amit egy férfinek meg kell érezni.
Érezd meg s mond magadban:
-          A férfiúi energiák legyenek tökéletes egységben és a női - férfi energiák egyenlő arányban!

Érezd meg, hogy teljesen kisimulsz. Érezd meg, hogy így vagy csak egy és egész. Érezd meg, hogy teljesen más lettél, hogy szabad vagy. Tiszta vagy és benned van az erő, s nevedben a tisztaság… Tied mindez. Kérd az Urat tanítson tovább, és most menj tovább…

 Végy egy nagy levegőt, hogy beférjen még az óriási energia amit most megkaptál. Érezd, hogy méltó vagy rá. Eggyé vált benned, azonos energiával a férfi és női oldallal. S most mikor kerek egész lettél, s megnézed magad egy csodálatos, fényes körnek látod magad. Ez a forma miként megjelentél csak egy földi forma. Te tudd, Te egy vagy a Mennyei Atyával.

Most beléphetsz a harmadik palást-térbe, mely arany. Csodálatos aranyszínű és beborítja az előző két palástot… De láthatod alatta az ég színű kék női energiát tartalmazó isteni kék tiszta palástot. S láthatod alatta a kristálytiszta, hófehér férfiúi energiát. Láthatod benne milyen harmonikusan és tökéletesen egymáshoz simulnak.
Lásd, hogy legfölül az aranyszínű, a szeretet palástja is a tied, s eggyé váltál vele…
Fölértél a legfelső fokra. És ha most befelé figyelsz megérezheted a mellkasod közepén , hogy eggyé váltál…Mindent leraktál. És egy vagy a Mennyei Atyával. S megérezheted ebben a pillanatban mikor körbezárult rajtad az arany színű palást, hogy elkezdesz tágulni… S azt a szeretetet, azt az egységet, amit megkaptál az most elindul és elkezd tágulni… Érezd, hogy milyen hatalmas vagy, hogy mennyire egy vagy, s hogy mennyire benne vagy mindenben bármi legyen is az.
Legyen az virág, víz, föld, tűz, levegő. Mind benned lobog, mind a tied, hisz Egy vagy vele. Bármibe beletudsz most menni, az általad legsűrűbbnek vélt anyagba is, amivel eggyé váltál. Eggyé váltál a Mindenséggel, eggyé váltál a Mennyei Atyával.
Minden csakrád tökéletesen, tisztán forog. Tiszták és egészségesek a gondolataid. Tiszta a vágyad, hogy megoszd mindazokkal, akik most nem lehetnek veled. Vidd magaddal ezt az energiát és szólítsd meg szeretettel mindazokat, akik körülvesznek. Benned most eggyé vált a test, a lélek, a szellem. A Szűzanya energiája, a női energia. Jézus Krisztus férfi energiája és a Mennyei Atya energiája.
Érzed magadban kész vagy arra, hogy tegyél magadért, tegyél másokért és az egész világért. Vidd magaddal ezt az erőt s oszd meg a tudást. Csak ne feledd, hogy mindig annyit mondj, amennyit mondanod kell. Érezd ezt meg, s ha nem érzed kérd, hogy a Mennyei Atya szeretete által nyithass, hogy azt tárd fel, amit kell, ami ébreszt és felnyit szemeket , kinyit szíveket. Sose menj el senki mellett, úgy hogy nem segítesz rajta. Ha mást nem, legalább gondolatban küldj neki szeretetet, áldást. Áldd meg! Hiszen megáld téged is a Mennyei Atya mindennap a szeretetével. Megáldja a napot, a holdat, a vizet és a földet. Köszönj meg mindent amit kaptál. Ne feledd, benned van az egység most már. Tied az út, te választasz merre mész, hogyan élsz, és mit teszel.   AMEN.

Most érzed, hogy egy lágy erő körbefog és lassan visszahoz téged ide, fizikai testedbe. Továbbra is tartsd meg az egység érzését magadban, de tudatosítsd testi valódat, környezetedet, azt, hogy visszatértél az itt és most földi létedbe…
Saját tempódban fejezd be a meditációt és légy hálás minden ajándékért…