Csillagkép meditációk

Mikor a Lélek ereszkedik a teremtő Központból a fizikai tér, a megtestesülés dimenziója felé, ahol életét leéli, közben az Univerzum állomásain keresztül energiákat vesz magához a csillagjegyek és bolygók szintjén.
Ezek az erők a Fénytesteken át kapcsolódnak és rezegnek az adott síkokon, és segítik, hogy a Létezés aspektusainak folyamatossága megmaradjon.
A csillagkép meditációkban most tudatosan végigmegyünk ezeken az állomásokon visszafelé, hogy felébreszthessük magunkban csillag-emlékeinket…
Minden állatövi jegyhez tartozik egy olyan energiaminőség, ami abban a csillagjegyben való meditáláskor fejleszthető leginkább. 
Ha törekszünk ezen energiákba kerülni, és elfogadjuk azok tanításait, feltárhatjuk képességeinket, tudásunkat, és akkor ezekből a felismert erényekből új tulajdonságok jöhetnek létre.
Ezeket a tulajdonságokat nem lehet készen kapni, bár bennünk vannak, de akkor használhatjuk őket, ha tudatosan felismerjük és gyakoroljuk erejüket a szeretet hatalmában.
Ez az időszak most alkalmas az elmélyedésre, szellemi erőink felébresztésére...
A meditáció alatt bekérjük magunkat az adott csillagkép energiáiba. 
Az adott csillagkép erői vezetnek és tanítanak bennünket a meditációban. 
Mi csak hagyjuk magunkat vezetni és ne akarjunk semmit irányítani.
Mielőtt elkezdjük az utazást, olvassuk el a csillagképhez tartozó részt és mondjuk ki hangosan a hozzá tartozó mondatot. Értsünk meg minden szót. 
Ajánlatos a meditáció előtt egy pohár vizet magunk mellé helyezni, mert átveszi a meditáció közben létrejövő erőtér energiáit, majd végezetül igyuk meg, így tudatosítva a kapott információkat.
Ha felkészültünk, helyezkedjünk el kényelmesen, lazítsuk el testünket, elménket és bízzunk a csillagképben dolgozó erők tanító vezetésében.
Csodás utazást!

 
Halak csillagkép  - A fizikai megtestesülés kapuja
Minden azért történik velünk, hogy megértsük azt, túlemelkedjünk magunkon és gyakorolhassuk a nagylelkűség erényét. Így élhetünk a szeretet szabadságával.
A VALÓSÁGBAN ÉLNI ANNYI, MINT ISMERNI AZ ISTENI KEGYELMET



Vízöntő csillagkép  - Lélekenergiák inkarnációs, érzelmi feltöltésének szférája
Lehetőségünk van feltárni és kimondani az igazságot, de sokszor a hallgatás erénye az utunk. A meditáció csodái feltárulnak előttünk, így megszabadulhatunk az eszményinek hitt álomképektől, de sokszor mindez csak nekünk szól és hallgatásra kér.
ÖNMAGUNKBAN ŐSZINTÉN FELTÁRT ÉRZÉSEINK UTAT MUTATNAK



Bak csillagkép - Tudati aktiválás szférája, lélekinformációk időkódokkal való feltöltésének befejezése
Hittel, az isteni törvény és a szeretet fokozott erővel érvényesül, így megpillanthatjuk, hogy mi magunk vagyunk életünk irányítói. Kellő bátorsággal tehetünk is ezért és beteljesíthetjük a megváltás ígéretét.
HIT ÖNMAGUNK EREJÉBEN - EGYESÜLÉS AZ ISTENIVEL

 

Nyilas csillagkép - Az Ősmag lelki beaktiválásának szférája
Minden rendező elv, hit és törvény, az Igazság Fényében átalakul, ha az égi tudás megnyilvánul a hétköznapok világában. Akkor tudunk az Igazságban élni, ha gondolatainkat is ez az erő irányítja és lemondunk az ítélkezésről. Ezután már minden szavunk is Igazságot szól.
TÜRELEMBEN FELSZABADULNI - A SZELLEM EREJÉVEL
 

Skorpió csillagkép - A lelki identitástudat szférája, mely alárendeli magát a Felsőbb ÉN irányításának
Az önzetlen szeretet ébredését segíti, ha letesszük mindazokat a terheket, amiket életek óta cipelünk. Mindezt türelemmel meg kell látnunk, és minden lehetőséget megragadva botlásainkat kijavítanunk. A belátás gyakorlásával felismerhetjük tévedéseinket és megbocsáthatunk.
FELSZABADULNI A KÉNYSZER SZORÍTÁSA ALÓL, ÚJ ÉLET LEHETŐSÉGÉT HOZZA EL

 
 
Mérleg csillagkép - A szellemi és lelki kapcsolat összehangolásának szférája
Életeink során megtapasztaljuk saját korlátainkat azért, hogy felül tudjunk rajtuk emelkedni és harmóniát teremthessünk! Ez a nyugalommal járó elégedettség elvezet el bennünket a higgadtság gyakorlásához.
ELFOGADNI MINDENT ÍTÉLKEZÉS NÉLKÜL, MEGLÁTTATJA VELÜNK A TELJESSÉGET

 

Szűz csillagkép  - Az isteni tulajdonságjegyek és érzelmek lelkiesítésének szférája
Életünk célja a létezés magjának feltárása, ami az örökkévaló mozgásban és újjászületés erejében rejlik. Az úton sok türelemre és önuralomra van szükségünk, hogy a változásokat megértsük. Ha segítünk másoknak megérteni életük eseményeit, megtanulunk szívből tapintatosnak lenni, és magunkkal szemben is elnézőbbekké válhatunk.
MEGSZABADULNI A FESZÜLTSÉGTŐL  ANNYI, MINT LEMONDANI AZ AKARÁSRÓL



Oroszlán csillagkép  - A teremtő erő szférája, dolgok létrehozója a szellemi akaratban
Uralnunk kell az ösztöneinket, és át kell lépnünk őket, mert így derül ki mennyire időtálló, amit teremtettünk.  A függetlenség és a szabadság akkor élhető meg, ha előtte megtanuljuk megbecsülni mindkettőt. Ha legyőztük a fájdalom és a félelem útvesztőit, megerősödünk… és önmagunk lehetünk.
HA TÚLLÁTUNK A FELSZÍNEN, FELISMERJÜK LEHETŐSÉGEINKET

 

Rák csillagkép  - A Fény „anyagi” minőségébe való átalakulásának szférája, transzformálás tere
A belső világ szépsége feltárásra vár, a bensőséges létezés harmóniában van a külső világgal és az önzetlenség erényét gyakorolja. Az önzetlen létezés azonban nem érthető meg a megtisztulás ereje nélkül. Az önzetlenségtől válik tisztává az ÉN, és a tisztaságban fedezi fel Istent.
AZ ÖNZETLEN MOSOLY FELDERÍTI A SZÍVET, HOGY TISZTÁN RAGYOGHASSON



Ikrek csillagkép  - A szellemi identitás, szellemi Én tudatosság szférája
A kiegyenlítődés ereje mindenkiben létezik, a kettősség eggyé olvadása nem az akarattal való irányítással érhető el. Kitartás és az isteni elvekhez való hűség vezet hozzá. A hűség azt jelenti, hogy bízunk az Örökkévaló irányításában és kitartással követjük utunkat.
ÁTLÁTNI AZ ÉLET DOLGAIT, ANNYI, MINT HŰNEK MARADNI AZ ISTENIHEZ



Bika csillagkép  - Isteni hatalom és erő szférája
A jóságos gondviselő erő táplál, biztonságot nyújt, kitartó céltudatossággal segít az úton. Ha ráhagyatkozunk, megtaláljuk belső egyensúlyunkat. Ennek a kiegyenlítő erőnek a megteremtése és a benne való létezés, a lélek fejlődését eredményezi, mely az isteni kegyelem ajándéka.
A RAGASZKODÁS ELENGEDÉSE ÉS A BELSŐ BÉKE MEGTEREMTÉSE VEZET A FEJLŐDÉS ÚTJÁN


 
Kos csillagkép  - Krisztusi beavatás, Isten-Egység szférája
Az útnak mindig csak a kezdete nehéz, az élet forrása kiapadhatatlan lehetőségeket hordoz. Ha ezt tisztelettel és szeretettel megértjük, feltárul előttünk a krisztusi áldozathozatal. A tisztelet erejének felismerése segíti az áldozat erényét megszületni létünkben. Így leszünk képesek megbecsülni mindazt, ami bennünk és körülöttünk létezik.
MÁSOKKAL TÖRŐDNI, LEHETŐSÉG ÖNMAGUNK MEGISMERÉSÉRE ÉS TISZTELETÉRE