Meditáció a Bölcsesség befogadására

Helyezkedj el kényelmesen és teremtsd meg magadban a békességet. Lélegezz egyenletesen és nyugodtan. Befelé figyelj... és merülj el Önmagad csendjében. Ha átjár a béke és a csend, örülj a Létezésnek! Örülj, hogy megtapasztalhatod Isten kegyelmét és szeretetét, ami benned teljesedik ki, ebben a békességben és nyugalomban, ami számodra mindig elérhető.
Most szereteteddel, igaz szívedből, kérd le az atyai Teljességből a Szeretet Fényét. Kérd, hogy ez a tiszta, isteni Fény áradjon le, és burkoljon be téged egy Szeretetfény gömbbe. Lásd magad ebben a Fénygömbben és olvadj össze a Szeretettel. Szívd magadba erejét és legyél te is Fény. Érezd a Fény erejét benned...
Most kérd meg Szeretetgömbödet, hogy vigyen el arra a helyre, ahol találkozhatsz a Bölcsesség mesterével/angyalaival. Jelentsd ki, hogy kész vagy a tanítást elfogadni, és érezd is ezt tiszta szívvel magadban. Lásd, ahogy egy aranyfény-sugár, a Bölcsesség arany sugara érkezik hozzád, hogy mutassa az utat. Elindulsz felfelé a Gömbbel... hagyd, hogy vezessen a Fény. Érezd, ahogy szeretet és békesség van benned és körülötted. Lásd, ahogy rétegeken át elhagyod a Föld terét és felemelkedsz magasabb dimenziókba... emelkedsz a Fénnyel... az Univerzum vesz körül téged... Most a Gömbbel az Új Föld energetikai terébe érkezel. Ez már az 5. Dimenzió Fényrétege. Itt vagy, az isteni szeretet ölelésében. Felemelő, csodálatos érzés! Isteni Fényenergiák simogatnak és zenélnek körülötted. Finom, lágy energia ölel körbe téged, szeretetben vagy.
Magad előtt egy Hatalmas Fénykaput látsz. A Kapuban ott vár rád a Bölcsesség mestere. Odaérkezel a Fénygömbbel a mester elé, ki kezét nyújtja feléd. Fogd meg a felkínált kezet és lépj be a mesterrel a Fénykapun át a Bölcsesség Energiáiba.
Amit itt, a Kapun belül láthatsz, az mindenki számára egyedi élmény. Mindenki a saját Lélekvilágának és mesteri tanításának megfelelő helyre jut. A táj, amit látni fogsz magad körül, szellemi Bölcsességed erejét hordozza, így itt értheted meg a tanítást. A mester vezetésével azt éled át, és kapod meg, amire neked, személy szerint szükséged van.
Bízz a vezetésben, és hagyd, hogy a mester tanítson téged. Ő beszélni fog hozzád és eltölt a Bölcsesség energiáival, s ha kéred meg is tisztít téged hiedelmeidtől, hogy tisztán láthass... Nyílj meg előtte, hogy segíthessen neked, és fogadd be az ajándékot, amit kapsz Tőle.
Ha tanításod véget ér, a mester visszakísér a Kapuhoz, és finoman bevezet a Fénygömbbe, amivel érkeztél. Köszönd meg, amit kaptál és szeretettel köszönj el Tőle. Ő fényével elbocsájt téged és lassan a Dimenzión át visszaereszkedsz a Föld terébe. Egyre lejjebb és lejjebb haladsz, míg lassan eléred fizikai szintedet. Egyesülj testi valóddal és sugározd szét magadban mindazt, amit kaptál. Fénygömbödet küldd vissza köszöneteddel az atyai Fénybe, és kérd meg Földanyát szívedből, hogy segítsen felszabadítanod magadban a kapott tanításokat itt és most emberi létedben.
Lassan tudatosítsd magad és érezd, itt vagy: Békességben, Szeretetben, Bölcsességben.
Isten hozott :)